Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
видях ги колега ALFA RACER GTA, но там са само върховете, а основата на капака не я видях.
ако си забелязал счупена е и основата.
ще търся от някоя алфа на части , все ще има една читава.
Ecotronic имам слот за GSM ама не съм сложил карта - иначе работеше когато я купих го пробвах.Last edited by danchev63; d.m.y г., 12:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеПричината е в лайняните ГИ, които лайняните газаджии нямат идея как да настроят. Като карам само на бензин, колата пали от четвърт оборот и върви абсолютно плавно независимо дали е топла или студена.Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Би трябвало да са две. Поне на 156 са така, не вярвам на 166 да е различно. По-голямата и по-мощна е за фаровете - там се разчита на налягането да свърши работа.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Ще пиша и където трябва но засега набързо И аз с две алфи 166 Втората от днес Придобивка от Дупница Фрапиращо зле външно състояние Взех я заради мечтата си 2003г светъл салон На пръв поглед отличен двигател Разбрах че доста колеги от форума са я гледали но не са достигнали до споразумение Не я закачах на комп Ако колега който я е закачал може да сподели Така или иначе тепърва предстоят въпроси Между другото имам съмнения че колата има интервенции защото доста върви Другият вариант е че моята нещо не бива Ясно ми е че този мотор е доста по динамичен но разликата според мен не е нормална Та в момента не знам старата ли има проблем или новата е барана Ще пиша повече утре че сега поливаме ПоздравиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Въпреки че доста съм чел за доста по добрата динамика на 150 коньовия мотор пред 136 все още не вярмам че може разликата да е толкова осезаема Затова ако колегите гледали по обстойно колата споделят мнение ще съм благодарен Дали е чипосвана или старата нещо куца Както и да е след време старата ще бъде продадена но след доста време защото има доста работа по новата Подпитах в друга тема за тази кола и колега сподели че има доста елементи за пребоядисване По принцип цялата кола е за пребоядисане след смяна на три четири елемента Това ще се случи но във времето Година две Имам мечтания мотор с мечтаните джанти и мечтаният салонALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Тук изобщо не бивам В смисъл публикуване на снимки Но предполагам че още стои обявата в мобилето 2003 Дупница Външно забележките са доста по груби отколкото се виждат Чак толкова не предполагах Но вървежа и стойката на колата надвиха за да я взема И цената естествено Шофьорското място е солидно окипазено но в останалата част на колата не е стъпвал човешки кракALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment